Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Οι τράπεζες ανοίγουν και η ελεγχόμενη αποχαυνωμένη μάζα κατευθύνεται σε μια υποτιθέμενη ψηφιακή γη της επαγγελίας χωρίς επιστροφή


Τώρα που θα έχουμε μια στοιχειώδη πρόσβαση στις τράπεζες έστω και με έλεγχο κεφαλαίων, το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε με αυτό; Θα βάλουμε τα όποια χρήματα μας πίσω στην τράπεζα, θα τα κρύψουμε κάτω από το στρώμα όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας, ή θα τα μετατρέψουμε σε ψηφιακό νόμισμα;


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Ιουλίου 2015


Για να πετύχει το ψηφιακό νόμισμα χρειάζεται ένα έθνος να αποτύχει. Τώρα που εσκεμμένα έχει συμβεί αυτό από την επιλεγμένη νεοταξική αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση, ξαφνικά θα δείτε να αυξάνεται η ζήτηση επιλέγοντας την ασφάλεια ενός κρυπτονομίσματος όπως κι αν λέγεται αυτό.

Μια μερίδα χρηστών του διαδυκτίου μεταξύ 18 -50 ετών κατά προσέγγιση, οι οποίοι έχουν τσιμπήσει το δόλωμα του ψηφιακού νομίσματος που τους έχει σερβίρει το παγκόσμιο σύστημα της ΝΤΠ, θα επιλέξουν τα όποια χρήματα έχουν στην τράπεζα να τα μετατρέψουν σε ψηφιακό νόμισμα ώστε να μην ξαναβρεθούν μελλοντικά σε παρόμοια κατάσταση.

Δεν πρόκειται να καταργηθεί το παραστατικό χρήμα από την μια μέρα στην άλλη, διότι αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο προετοιμασίας της μάζας - όμως οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι οι καταθέσεις που είχαν στην τράπεζα ουσιαστικά δεν τουν ανήκουν.

Οι παντός είδους κάρτες και τα ψηφιακά νομίσματα σε λίγο καιρό θα επικρατούν στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο σε συνδυασμό με τα χαρτονομίσματα και αργότερα θα ακολουθήσει ενα είδος ψηφιακού πορτοφολιού σε στύλ χάραγμα.

Οταν τα χρήματα εξαφανιστούν, και οι κάρτες και τα ψηφιακά νομίσματα θα έχουν κατακλύσει τον κόσμο, και ο καθένας από εμάς ανταλλάξει τα τραπεζογραμμάτια του σε "ψηφιακό" (δηλαδή ανύπαρκτο χωρίς υλική αξία) νόμισμα, επιστροφή δεν θα υπάρχει.

Οταν καμία ιστοσελίδα η μπλόγκ δεν γνώριζε αυτά που έρχονται, εμείς στην Αθέατη γνώση πρίν από 8 μήνες σας προειδοποιούσαμε με λεπτομέρειες για αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν σήμερα. Πέρυσι, είχαμε δημοσιεύσει ενα άρθρο που ένας επιχειρηματίας Bitcoin και «βιοχάκερ« ήταν ενθουσιασμένος επειδή βρήκε ένα απίθανο μέρος για να αποθηκεύσει το ψηφιακό νόμισμα ....

Πού νομίζετε;

Κάτω από το δέρμα του!



Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου