Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ζούμε σε μεταβατική περίοδο προς παγκόσμια κυβέρνηση


Δωρεάν νεράκια στους ανθρώπους που περιμένουν στα ATM θέλουν να δίνουν από την κυβέρνηση. Το αν θα αποσυρθεί το capital control δεν φαίνεται να απασχολεί πλέον κανέναν.

Δωρεάν νερό, δωρεάν συγκοινωνίες σε δύσκολες στιγμές, δωρεάν ρεύμα, δωρεάν φαγητό σε πτωχευμένους πολίτες. Ακριβώς όπως σε παλιοσοβιετικά καθεστώτα και αντάλλαγμα την πλήρη υποταγή στο απρόσωπο κράτος.

Οι πολίτες συνηθίζουν στον αποκλεισμό τραπεζών, στον υπερπαρεμβατισμό ενάντια στην ελεύθερη αγορά, στο να περιμένουν στις ουρές για να πάρουν τα λεφτά που δικαιούνται και αργότερα για τρόφιμα με κουπόνι σίτισης, όπως συμβαίνει στις Η.Π.Α.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποτελούσαν και θα αποτελούν τον υπ” αριθμό έναν εχθρό της συγκεντρωτικής οικονομίας των παγκοσμιοποιητών, επειδή δεν εξαρτώνται από μηνιαίο μισθό και δημιουργούν θέσεις εργασίας εκτός πεδίου κράτους ή πολυεθνικών.


Θυμηθείτε: Ο «θάνατος» των «εμποράκων»


Ζούμε, όπως αντιλαμβάνεστε, μία μεταβατική περίοδο. Μία περίοδο που οδηγεί σε χούντα με εξωθεσμικό κέντρο εξουσίας σοβιετικού τύπου να επιδιώκει τον πλήρη έλεγχο σε Ελλάδα και όσα κράτη ανήκουν εις την Δύσιν! Θέλουν τον λαό να συνηθίζει σιγά-σιγά στην νέα πραγματικότητα.

Όσο για την παρούσα κυβέρνηση, η ιστορία θα την κρίνει ως την καταστροφικότερη της Μεταπολίτευσης.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου