Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Citiz€nd - Ελληνικό Ντοκιμαντέρ για την Κοινωνική & Οικονομική Κρίση


Ελληνικό ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ. Πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση; Το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων; Ποια είναι η τωρινή κατάσταση και που οδηγούμαστε; Τέλος, το πιο σημαντικό. Λύσεις για να μπορέσει η Ελλάδα να ανακάμψει, η οικονομία, η διοίκηση, η νομοθεσία, η εξωτερική πολιτική, η ενέργεια. Το όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος ξεκινάει σήμερα.


Citiz€nd - Ελληνικό Ντοκιμαντέρ για την Κοινωνική & Οικονομική Κρίση


Το ντοκιμαντερ Citiz€nd είναι μια προσπάθεια ακομμάτιστων και ανεξάρτητων νέων της χώρας μας, που προσπαθεί να απεικονίσει τα γεγονότα που μας οδήγησαν στην περίφημη οικονομική κρίση και να φωτίσει ορισμένες σκοτεινές πτυχές. Περισσότερο όμως μας ενδιαφέρει να παρακινήσουμε όσοι μας κάνετε την τιμή να το παρακολουθήσετε, να εμπνευστείτε και να παρακινηθείτε από τις ιδέες και προτάσεις που διατυπώνουν αρκετοί εξειδικευμένοι συμμετέχοντες στο ντοκιμαντερ, με σκοπό ο καθένας μας να βάλει ένα μικρό ή μεγαλύτερο λιθαράκι στην οικονομική, κοινωνική και ηθική επάνοδο των ελληνικού λαού.

Δεν είμαστε κινηματογραφιστές, δεν έχουμε επαγγελματική γνώση στον κλάδο και ούτε είχαμε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Είχαμε όμως αρκετή διάθεση για να ολοκληρώσουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια παρουσίασης ορισμένων γεγονότων που δεν είναι ευρύτερες γνωστές, έχοντας και την βοήθεια αρκετών επαγγελματιών από διάφορους τομείς που βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε μετά την προβολή του ντοκιμαντερ μας να σας αφήσουμε ένα ευχάριστο συναίσθημα και κυρίως να σας προβληματίσουμε. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις ιδέες, σχόλια σας ή ακόμα και προτάσεις για το επόμενο έργο μας!






Γνωρίστε μας στο site μας : http://www.citizend.gr/ και στο προφίλ μας στο facebook: https://www.facebook.com/Citizendgr . Αναδημοσιεύστε τη δουλειά μας αν σας άρεσε και μείνετε μαζί μας γιατί έρχονται και άλλα ένδιαφέροντα βίντεο. Έρχονται αναλυτικά και όλα τα βίντεο των συνεντευξιαζόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου