Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«Οικονομικό πραξικόπημα» με την βοήθεια του ηλεκτρονικού φακελώματος


Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι που παίζεται και στοίχημα την Ελλάδα…

Καταρχάς να καταστεί ακόμη μία φορά σαφές. Οι δρόμοι για την οικονομία είναι δύο:

Είτε μειώνεις το υπερδιογκωμένο Δημόσιο και άρα τα λειτουργικά έξοδα, είτε αυξάνεις τους φόρους και κουρεύεις τις καταθέσεις για να το πληρώσεις.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, αλλά στην Ελλάδα εφαρμόζεται ακόμα πολιτική σοβιετικού τύπου, η οποία τώρα διογκώνεται και δίναι πατήματα σε… σχέδια βήτα!

Ειδικότερα, αποκαλύπτεται το περίεργο Plan b για την Ελλάδα, το οποίο μάλλον αποτράπηκε τελευταία στιγμή, με την δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος -με την δυνατότητα να μετατραπεί «εν μια νυκτί σε μια νέα δραχμή»- έως την «κλοπή» εκατομμυρίων ΑΦΜ.

Ρεπορτάζ της «Καθημερινής» κάνει λόγο για σχέδιο παραβίασης (χακάρισμα) της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να αποκτηθεί πρόσβαση στα ΑΦΜ εκατομμυρίων πολιτών. Το επόμενο βήμα απαιτούσε την δημιουργία μυστικών λογαριασμών συνδεδεμένων με το ΑΦΜ κάθε φορολογούμενου, «χωρίς να το πούμε σε κανέναν» όπως κατά το δημοσίευμα λέει ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας, έτοιμους να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, υπό άκρα μυστικότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ και η παραδοχή για την ύπαρξη σχεδίου από τον Γιάννη Βαρουφάκη ΕΔΩ.

Θυμηθείτε προς δικαίωση του ΠΥΓΜΗ.gr: Το παιχνίδι των ΗΠΑ στην Ελλάδα

«Οικονομικό πραξικόπημα» εν ολίγοις με ψηφιακό χρήμα και κατάργηση των μετρητών, γεγονός που δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι το ηλεκτρονικό φακέλωμα αλλά και το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που ετοιμάζεται, είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμο στον κάθε επιτήδειο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου