Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Το σενάριο της δολοφονίας τριών καθηγητών που ερευνούσαν το λιώσιμο των πάγων


Για δολοφονία τριών καθηγητών που ερευνούσαν το λιώσιμο των πάγων της Αρκτικής, κάνει λόγο ένας καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, όπως μεταδίδει η βρετανική telegraph.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Peter Wadhams οι δολοφονίες κατά τον ίδιο ήταν κάτι περισσότερο από «συμπτώσεις». Και οι τρεις καθηγητές πέθαναν μέσα σε μερικούς μήνες, ο ένας μετά τον άλλον.

Ο Peter Wadhams επιμένει πως και οι τρεις θα μπορούσαν να είχαν δολοφονηθεί και άφησε να εννοηθεί εμπλέκονται η πετρελαϊκή βιομηχανία και κυβερνητικές δυνάμεις.

Οι τρεις επιστήμονες πέθαναν μέσα σε λίγους μήνες στις αρχές του 2013.

Ο καθηγητής Seymour Laxon έπεσε από σκαλοπάτια σε ένα πάρτυ παραμονές Πρωτοχρονιάς στο Essex, ενώ η Katherine Giles πέθανε κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με φορτηγό ενώ πήγαινε με το ποδήλατό της στο Λονδίνο. Ο τρίτος επιστήμονας, ο Tim Boyd, πέθανε από κεραυνό καθώς περπατούσε στην Σκωτία.

Ο καθηγητής Peter Wadhams καταγγέλλει ότι εβδομάδες μετά το θάνατο του καθηγητή στοχοποιήθηκε από ένα φορτηγό το οποίο προσπάθησε να τον βγάλει εκτός δρόμου. Ο ίδιος ωστόσο δεν το ανέφερε ποτέ στην Αστυνομία.

Ερωτηθείς του κατά πόσο πιστεύει ότι μπορεί να υπήρχαν εκτελεστές γύρω από τους θανάτους, ο Peter Wadhams, ο οποίος είναι καθηγητής της ωκεάνιας φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ δήλωσε στην Telegraph.

«Ναι, πιστεύω ότι ενδεχομένως δολοφονήθηκαν», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «οι θάνατοι αυτοί ήταν ατυχήματα αλλά το γεγονός ότι έγιναν όλα μαζί είναι τόσο περίεργο». Ο Wadhams, ανέφερε επίσης ότι πιθανώς πίσω από τους θανάτους να είναι το πετρελαϊκό λόμπι.

«Μπορώ να φανταστώ το πετρελαϊκό λόμπι αλλά δεν νομίζω ότι το πετρελαϊκό λόμπι σκοτώνει ανθρώπους», δήλωσε.

Ο ίδιος επίσης παραδέχτηκε ότι θα ήταν ανόητο εκ μέρους να επισκεφτεί την Αστυνομία.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου