Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα κυκλώνεται ενεργειακά


Η Τουρκική κυβέρνηση έχει δώσει στο σχέδιο διείσδυσης στα Βαλκάνια το όνομα «Σουλεϊμάν». Eίναι φανερό ότι η Ελλάδα και κυρίως η Βορειοδυτική, υφίσταται πρωτοφανή οικονομική επίθεση από την Τουρκία, που εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό την ελληνική οικονομική κρίση.

Η στρατηγική της Τουρκίας εκτείνεται σε όλα τα Βαλκάνια, κυρίως σε χώρες που έχουν ανοικτούς «λογαριασμούς» με την Ελλάδα, με εμφανή το στόχο να συγκροτήσει μια «κυκλωτική» κίνηση από το Βορρά.

Ήδη ένα απτό αποτέλεσμα της Τουρκικής διείσδυσης στα Βαλκάνια και του επηρεασμού κυβερνήσεων, είναι οι πρόσφατες δηλώσεις των Αλβανών ότι θα αντιδράσουν άμεσα αν η Ελλάδα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει έρευνες για πετρέλαιο στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. του Ιονίου, που αποτελεί μείζον ζήτημα και για την Τουρκία που επιδιώκει με κάθε τρόπο να σταματήσει κάθε τέτοια κίνηση.

Τούρκοι παρακρατικοί και πράκτορες της ΜΙΤ, είναι κοινό μυστικό πως «αλωνίζουν» στη Θράκη. Στους εκβιασμούς και τις απειλές εις βάρος μειονοτικών που δεν «προσκυνούν την τουρκική σημαία», έρχεται να προστεθεί και η οικονομική επέλαση, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα το σχέδιο της Άγκυρας για την περιοχή.

Στην Ελλάδα, όπου «παραδοσιακά» η πολιτική ηγεσία κάνει ότι «δεν βλέπει, δεν ακούει», έχουν αρχίσει να χτυπούν κάποια καμπανάκια. Με τη δράση των πρακτόρων, αλλά και την ανοιχτή, έκνομη επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας να συζητείται πλέον επίσημα, είτε μέσω επιστολών στο ΥΠΕΞ, είτε ακόμα και μέσα στη Βουλή.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου