Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Δηλαδή, γιατί ήρθατε εσείς στην εξουσία;


Μας… «έπρηξαν» τα προηγούμενα χρόνια οι «αντιμνημονιακοί-μαϊμού» του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος Καμμένου για το πόσο «κακοί» ήταν οι Σαμαροβουβουζέλοι, με τα διάφορα Μνημόνια, τις πολιτικές εξοντωτικής λιτότητας, τον κυνισμό τους κτλ.!

Έλεγαν, έλεγαν, έλεγαν… και τι δεν έλεγαν για την εξασκούμενη πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για το πώς ο Σαμαράς έπεσε στα «τέσσερα» ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων… Και υπόσχονταν να έρθουν αυτοί, οι «αντιμνημονιακοί», και να μας «σώσουν».
Ήρθαν λοιπόν αυτοί, με την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Και αφού προηγουμένως είχαν «μπλοκάρει» την προεδρική εκλογή, εκβιάζοντας πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Για να μας «σώσουν», βεβαίως-βεβαίως.

Ο δε ελληνικός λαός, αηδιασμένος (πέρα για πέρα δίκαια) από την αλητεία και την αναλγησία των προηγούμενων, αναγκάστηκε να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε «Η ελπίδα έρχεται». Ένα μικρότερο ποσοστό Ελλήνων έβαλε τελικά και το κόμμα Καμμένου στη βουλή, για να είναι ένα «δεξιό» αντιστάθμισμα σε πιθανή αντεθνική εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως… «Η λεπίδα έρχεται»! Και όχι η «ελπίδα»… Διότι ο πολιτικός απατεώνας που ακούει στο όνομα «Αλέξης Τσίπρας», ενώ το «Όχι» έλαβε στο πρόσφατο δημοψήφισμα ένα συντριπτικό 61,31%, εκείνος πήγε στην Ευρώπη και είπε σε όλα «Ναι»!!!

Δέχτηκε τα πλέον απάνθρωπα και βάναυσα μέτρα κατά των Ελλήνων και όχι απλώς έπεσε στα «τέσσερα» (όπως είχε κάνει ο Ιούδας προκάτοχός του), αλλά… άνοιξε ορθάνοιχτα και τα πόδια μπροστά στους αφέντες του, τους διεθνείς τοκογλύφους! Τέτοια ξεφτίλα. Και, δυστυχώς, οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν το Υπερμνημόνιο, το κατά πολύ χειρότερο του Μνημονίου-1 και του Μνημονίου-2…

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η προδοσία του κόμματος Καμμένου! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εκ των νυν βουλευτών του δεν διαφοροποιήθηκε από το Υπερμνημόνιο!... Ούτε ένας. Καταξέσκισαν έτσι το όποιο προεκλογικό πρόγραμμα είχαν και κατέστησαν δωσίλογοι, ακριβώς όπως οι Συριζαίοι και οι προηγούμενοι, οι Σαμαροβουβουζέλοι. Αλλά και ούτε «εθνικό αντιστάθμισμα» σε ενδεχόμενες αντεθνικές αποφάσεις του Τσίπρα απεδείχθησαν: δεν τόλμησαν καν να ρίξουν την κυβέρνηση όταν οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν τον νόμο για την ιθαγένεια, νομιμοποιώντας τους παράνομους τζιχαντιστές!



Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου