Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

To χαρτί του Στρατηγού Γράψα ρίχνει η Ν.Δ στο τραπέζι… Αλλάζοντας όλα τα δεδομένα!


Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας χειρίζεται αποκλειστικά ο Μεϊμαράκης που έχει αποφασίσει να διατηρήσει χωρίς αλλαγές την πρώτη τετράδα υποψηφίων που εκλέχτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Πρόκειται για τους Θεόδωρο Φορτσάκη, Δημήτρη Σταμάτη, Νίκη Κεραμέως και Βασίλη Οικονόμου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα διενεργούνται καθημερινά επαφές προκειμένου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας !

Αν ο Στρατηγός δεχθεί την πρόσκληση του αρχηγού της ΝΔ τότε σίγουρα θα τοποθετηθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.Αν συμβεί αυτό αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο πολιτικό παιχνίδι …Οι Αξιωματικοί και τα στελέχη του Στρατεύματος ε.α και ε.ε τρέφουν απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του Στρατηγού και αναμένεται να τον στηρίξουν μαζικά !

Ο Στρατηγός αν δεχθεί να είναι στο επικρατείας θα είναι σίγουρα ο επόμενος ΥΕΘΑ ,αν η Ν.Δ κερδίσει τις εκλογές ή σχηματιστεί κυβέρνηση Συνεργασίας !

Από ότι δείχνουν τα πράγματα για τους κατέχοντες είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που μπορεί να αντιμετωπίσει το θέμα του μεταναστευτικού αλλά και φέρει την ισορροπία στο Αιγαίο ..Γιατί οι επόμενες εβδομάδες θα είναι Μαύρες στα ακυβέρνητα και ταραγμένα νερά του Αιγαίου!Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου