Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Στον δρόμο για παγκόσμιο κράτος: Ευρωπαϊκή κυβέρνηση προτείνει ο Σουλτς


Με πλήρη απενεργοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων


Με την Ελλάδα στο επίκεντρο, προχωρούν τα σχέδια συγκεντρωτισμού των εξουσιών στην Ευρώπη, προκειμένου επόμενο στάδιο να είναι η υπαγωγή της ΕΕ στο παγκόσμιο κράτος, αφού πρώτα παραγκωνιστούν πλήρως οι εθνικές κυβερνήσεις.

Η ΕΕ και η Ευρωζώνη θα διαλυθούν, καθώς έτσι υπαγορεύει το σχέδιο που προωθεί αντικατάσταση όλων των υπερεθνικών οργανισμών (EE, NAFTA, ASEAN, ASEM, Αφρικανική Ένωση κτλ.) με ένα κέντρο εξουσίας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ζήτησε, σίγουρα όχι από μόνος του, την πρόταση να θεσπιστεί μια «ευρωπαϊκή κυβέρνηση» που θα λαμβάνει αποφάσεις για μείζονα ζητήματα εντός της Ε.Ε.

Όπως υποστήριξε «τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων».

Οι τομείς στους οποίους πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις, κατά τον Σουλτς, μια πανευρωπαϊκή κυβέρνηση είναι μεταξύ άλλων, η νομισματική πολιτική, η φοροδιαφυγή, η μετανάστευση, το διεθνές εμπόριο και η… κλιματική αλλαγή. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

«Τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων. Για αυτό έχουμε ανάγκη κοινοτικούς θεσμούς. Έχουμε ανάγκη μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι δηλώσεις Σουλτς έγιναν στο εβδομαδιαίο γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Stern, την επομένη της συμφωνίας που συνήφθη στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της.



Θυμηθείτε: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην υπερσυγκέντρωση εξουσιών



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου