Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση Φράγκου για το δημοψήφισμα και απάντηση για την εμπλοκή του στην πολιτική


Μετά από αρκετό καιρό επανεμφανίστηκε ο στρατηγός Φράγκος. Δεν είναι προφανώς τυχαία η επιλογή της στιγμής. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον arena fm είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτή την περίοδο πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και πάντα ενωμένοι. Αν γίνει το δημοψήφισμα πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση. Εγώ εύχομαι μέχρι το βράδυ να λήξει το θέμα και να ανοίξει η κάνουλα και από ότι ακούω ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να ξεκινήσει για συζητήσεις. Πάνω από όλα πρέπει να ξέρουμε πως χρειάζεται ομοψυχία. Το πρώτο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης και πρέπει να προστατέψουμε και τον άνεργο Έλληνα. 1.500.000 άνεργοι Έλληνες είναι πάρα πολύ μεγάλος αριθμός. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να έχουμε κλειστές τράπεζες. Εμένα ως στρατηγός με ενδιέφερε να είναι ο άλλος καλός χαρακτήρας ανεξάρτητα από τι πιστεύει. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και με ομοψυχία».

Για το τι σκέφτεται ο κόσμος:

«Ο κόσμος σκέφτεται ότι θέλει να διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών του, την διασφάλιση του και πως δεν θα χάσει αυτά που έχει ήδη αποκτήσει. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ακόμα και την ύστατη στιγμή, ακόμα και να γίνει το δημοψήφισμα, θα επικρατήσει η λογική και θα μας δείξουν και την ανθρωπιά που αξίζει. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και δεν πρέπει να «γδαρθεί» ο Έλληνας. Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις και να αξιολογηθούν κάποιοι ώστε να μείνουν οι ικανοί».

Για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με τη πολιτική:

«Γιατί να κατέβω στη πολιτική και που να πάω; Σε μια καινούρια κατάσταση με άφθαρτους ανθρώπους που θα δράνε για το καλό της χώρας θα το συζητήσω. Πρώτα η πατρίδα και μετά το προσωπικό συμφέρον. Ενωμένοι σαν γροθιά και δεν πρέπει να έχουμε διχαστικά μηνύματα. Έχουμε γύρω μας χώρες που τους ανοίγει η όρεξη και δεν πρέπει να έχουμε άλλες Aλησμόνητες Πατρίδες».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου