Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ελληνικές αποικίες στην Ισπανία από το 3.000 π.Χ.


Μια μοναδική ανακάλυψη από τον γνωστό αρχαιολόγο Ευάγγελο Μπεξή, που τόσο τάραξε τα νερά με τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσε για το θέμα της Αμφίπολης και με αυτά που απεκάλυψε, που αυτή τη φορά επιστρέφει μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη που δημοσιεύεται σε άρθρο του στο Περιοδικό «ΙΧΩΡ» 142, που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά παρουσιάζονται με ακλόνητα στοιχεία άγνωστες πόλεις των Αρχαίων Ελλήνων Πελασγών στην Ιβηρική Χερσόνησο, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία, που αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός αποικισμός ξεκίνησε τουλάχιστον από την 4η χιλιετία π.Χ και όχι τον 8ο αιώνα π.Χ, όπως μέχρι τώρα ξέραμε.

Ολόκληρες τειχισμένες πόλεις, αρχαιολογικά ευρήματα και θολωτοί τάφοι, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της ευρείας δημοσιότητας, ανατρέπουν πλήρως την ινδοευρωπαϊκή θεωρία και την κάθοδο των Ελλήνων, αποδεικνύοντας το εντελώς αντίθετο, δηλαδή την άνοδο, διασπορά και αποικισμό των Πελασγών Ελλήνων σε όλη την Ευρώπη από τα βάθη της Προϊστορίας.

Περισσότερα στοιχεία και ολόκληρη η έρευνα του αρχαιολόγου Ευάγγελου Μπεξή, συνοδευόμενη από μοναδικό φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό, στο τεύχος 142 του «ΙΧΩΡ» που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου