Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Επίθεση στην ανθρωπότητα


Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το πλήθος των ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες, όχι μόνο από τους πολέμους, τους βομβαρδισμούς, τους αποκεφαλισμούς και τις εκτελέσεις του ΙS, τους εκατοντάδες μετανάστες που πνίγονται κλπ, αλλά κι από ασθένειες που προκαλούνται από τον ήδη γνωστό ιό Έμπολα, που αποδεκατίζει την Αφρική, καθώς κι από αγνώστους ιούς που εκδηλώνονται σε διάφορες χώρες, όπως πρόσφατα στην Νιγηρία, στο Καζακστάν και αλλού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) παραδέχθηκε ότι «δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα ξέσπασμα του ιού έμπολα και ότι η ανταπόκρισή του ήταν αργή κι ανεπαρκής». Υποστήριξε πως μπορεί να αντιμετωπίσει μικρές και μεσαίες εστίες, αλλά όταν ήρθε αντιμέτωπος με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αυτής της κλίμακας, δεν τα κατάφερε.»

Ο ΟΗΕ σύμφωνα με την απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του, Αντζελίνας Τζολί, απέτυχε να τερματίσει τον πόλεμο στη Συρία, ενώ η ίδια απηύθυνε μια συγκινητική έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει τους Σύρους πρόσφυγες.

Η ΕΕ προσπαθεί να αντιμετωπίσει το τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα καθώς παραδέχεται την αδυναμία της να χαράξει μια κοινή, ρεαλιστική μεταναστευτική πολιτική. Υπό το βάρος του μεγάλου αριθμού πνιγμένων μεταναστών στη Μεσόγειο θυμήθηκε ότι πρέπει να λάβει μέτρα για τους ανθρώπους που κινδυνεύουν.

Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε παγκόσμιους οργανισμούς κι ενώσεις κρατών που έχουν συσταθεί με σκοπό το κοινό όφελος της ανθρωπότητας και την προστασία των δικαιωμάτων και της ασφαλείας των λαών, να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις κρίσιμες ανάγκες και να μην πετυχαίνουν βασικούς στόχους που προβλέπουν οι κανόνες σύστασής τους, ενώ εξόφθαλμα πλέον εθελοτυφλούν μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και την επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης λύσεων στην κρίση, που οι ίδιοι δημιούργησαν με την ανοχή και τις ιδιοτελείς πολιτικές τους.

Σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ότι όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί, οι οποίοι στελεχώνονται από στελέχη με ιδιαίτερη μόρφωση και κοινωνικές «ευαισθησίες», δεν μπορούν να βρουν λύση σε κανένα μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα, αλλά αντίθετα αφήνουν να αφανίζονται ολόκληροι πληθυσμοί, λέγοντας εκ των υστέρων, ότι δεν τα κατάφεραν.
Πολύ βολικός ισχυρισμός!

Και βέβαια αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει αυτοί που αγνοούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, τα οποία συνεχώς επισημαίνονται στο prisonplanet.gr και δεν είναι άλλα, από το να αφανίσουν όσο μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού μπορούν, ώστε να μπορούν να τον ελέγχουν πιο εύκολα, κι επίσης να δημιουργούν πλήθος προβλημάτων, που θα φέρνουν δυστυχία κι απελπισία στους ανθρώπους, ώστε να ζητούν λύσεις και οι λύσεις που θα δίνονται να είναι τέτοιες, που φαινομενικά θα ανακουφίζουν, αλλά στην πραγματικότητα θα στερούν όλο και περισσότερο την ελευθερία και την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων.

Στις μέρες μας αυτό το σχέδιο επικράτησης της Παγκόσμιας χούντας είναι εμφανέστερο από ποτέ. Οι συνεχόμενες «αποτυχίες» τους δεν πείθουν κανέναν για το τυχαίο αυτών που συμβαίνουν. Οργανωμένα, μεθοδικά και με ρυθμούς γρηγορότερους από ποτέ επιτίθενται στην ανθρωπότητα με σκοπό την υποταγή της.




Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου