Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Απεσύρθη η υποψηφιότητα της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ λόγω …ψεκασμών


Σε καταγγελίες για την προτεινόμενη από την κυβέρνηση στη θέση της αντιπροεδρίας του ΕΦΕΤ, Φωτεινής Αθανασοπούλου, προχώρησαν Ποτάμικαι ΠΑΣΟΚ κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά της δηλώντας προσβεβλημένη. Η κ. Αθανασοπούλου ήταν υποψήφια ευρωβουλευτης και βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.

Οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων κατέθεσαν έγγραφα με απόψεις της κυρίας Αθανασοπούλου που αν μη τι άλλο ξεφεύγουν από τα πολιτικά όρια ζητώντας την απόσυρση της υποψηφιότητας της.
Ορισμένες από τις απόψεις της όπως καταγράφονται σε δικά της κείμενα που περιλαμβάνει ο φάκελος που κατατέθηκε στην επιτροπή- έχουν ως εξής:

– «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα

-«και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ– ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»

-«Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!
Εκεί όμως που εστιάζουν την κριτική τους είναι ένα άρθρο – εισήγηση της κυρίας Αθανασοπούλου με το οποίο επιχειρεί να αποδομήσει τον Κώδικα Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε.

Πάντως, ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» έχει και το άρθρο – έκθεση της κυρίας Αθανασοπούλου για την «Νέα Τάξη πραγμάτων»: «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;

Αλήθεια…

Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;

Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.

Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.
Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

ANT.ANT.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου