Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αρχαιολογικά ευρήματα «φανερώνουν» εξωγήινους στην Αρχαία Αίγυπτο;


Τις εικασίες πολλών ερευνητών για επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας κατά την αρχαιότητα λίγο πολύ όλοι τις έχετε ακούσει ή διαβάσει.

Ωστόσο, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο inquisitr.com και μεταφράστηκε στα ελληνικά στο ιστολόγιο Mystery Planet, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και αρχαιολογικά ευρήματα που αποτελούν ισχυρές ενδείξεις, εάν όχι αποδείξεις, ότι εξωγήινοι είχαν έρθει σε επαφή με τους αρχαίους Αιγύπτιους.



«Εξωγήινοι», ΑΤΙΑ και άλλες περίεργες παραστάσεις σε αιγυπτιακές αρχαιότητες λέγεται ότι βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Σερ Ουίλιαμ Πίτρι (Sir William Petrie), στα Ιεροσόλυμα.

Τα ευρήματα αυτά θα μπορούσαν να ξαναγράψουν όχι μόνο την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία αλλά και την ιστορία του κόσμου.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Paranormal Crucible δείχνει αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στη Πυραμίδα της Γκίζας, από εκεί μεταφέρθηκαν στο σπίτι του Ουίλιαμ Πίτρι στα Ιεροσόλυμα, για να καταλήξουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ροκφέλερ, που βρίσκεται στα ανατολικά Ιεροσόλυμα και στεγάζει και τη διοίκηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Σεπάρντ Αμπελάς (Shepard Ambellas), αρχισυντάκτη της ιστοσελίδος Intellihub News, τα «εξωγήινης» τεχνοτροπίας αιγυπτιακά έργα τέχνης, που βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα μυστικό δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη του Πίτρι, αποδεικνύουν προφανώς την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στη Γη.

Για αυτό και ο διάσημος Αιγυπτιολόγος επέλεξε να τα κρύψει στο σπίτι του, όπου και έμειναν μέχρι τον θάνατο του το 1942. Τώρα που το Μουσείο Ροκφέλερ έχει στην κατοχή του τα αντικείμενα, φοβάται ότι δεν θα να είναι προσβάσιμα για το κοινό.

Ωστόσο, όπως ο Αμπελάς ισχυρίζεται, ορισμένα να τα δει κανείς στο Μουσείο Petri της αιγυπτιακής αρχαιολογίας στο Malet Place, του Camden, κοντά στο Gower Street, του Λονδίνου.

Η ιστοσελίδα Inquisitr ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το διάσημο Μουσείο Petri έχει στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από αρχαιότητες της Αιγύπτου και του Σουδάν, συμπεριλαμβανομένου σπανίων αντικείμενων, όπως το «αρχαιότερο λινό» και «παλαιότερο φόρεμα» από την αρχαία Αίγυπτο (5.000 π.Χ.).

Το μουσείο παρουσιάζει επίσης ένα γλυπτό λέοντος από το ναό του Min στην Koptos και τα αρχαιότερα γνωστά προϊόντα μεταλλουργίας της Αιγύπτου.

Ωστόσο, η Inquisitr δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το μουσείο έχει στην κατοχή του τα επίμαχα αντικείμενα «εξωγήινης τεχνοτροπίας» που είχαν βρεθεί σε μυστικό δωμάτιο στο παλιό σπίτι του Πίτρι στα Ιεροσόλυμα.

Ο Αμπελάς ισχυρίζεται ότι αυτά πλέον δεν είναι προσβάσιμα για το κοινό και ότι φυλάσσονται στα υπόγεια του Μουσείου.

Επίσης ισχυρίζεται τα αντικείμενα αναπαριστούν όντα από άλλους πλανήτες και που συνδέουν τον αρχαίο Αιγυπτιακό πολιτισμό με έναν προηγμένο πολιτισμό «Εξωγήινων».

Στα ευρήματα περιλαμβάνονται δύο μουμιοποιημένα σώματα λιγότερο από ένα μέτρο ύψος. Παρά το γεγονός ότι νάνοι και πυγμαίοι συλλαμβάνονταν στο εσωτερικό της Αφρικής, αυτά έχαιραν μεγάλης εκτίμησης ως «ουράνια όντα» την εποχή του Παλαιού Βασιλείου της αρχαίας Αιγύπτου και υπηρέτησαν σε υψηλές θέσεις.

Ο Αμπελάς εικάζει ότι αυτά τα πλάσματα είναι «πιθανόν εξωγήινοι» και έχουν κυριολεκτικά «ουράνια» προέλευση.

Φιγούρες «ιπτάμενων δίσκων» σε αρχαίο Αιγυπτιακό Ιερογλυφικό Λίθο

Λεπτομέρειες σχετικά με τα φυσικά χαρακτηριστικά των μουμιοποιημένων οντοτήτων φαίνεται να στηρίζει τον ισχυρισμό ότι είναι «πιθανώς εξωγήινης προελεύσεως». Σύμφωνα με τον Αμπελάς, οι σκελετοί έχουν τα στερεοτυπικά «επιμήκη κεφάλια, μεγάλες υποδοχές των ματιών και μεγάλη σπονδυλική στήλη.»

Οι «εξωγήινοι» έχουν «επίμηκες πρόσωπο, μεγάλες κόγχες ματιών, και μακρύ λαιμό».

Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν οι «εξαιρετικά προηγμένες» μηχανικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού δίσκου με διάφανη κορυφή που βρέθηκε μαζί με τα σώματα.

Σύμφωνα με τον Αμπελάς, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν «περίπλοκο μηχανισμό, ο οποίος περιβάλλεται από χρυσή σπειροειδή σωλήνωση με μικρές χρυσές σφαίρες και σταυρούς να εφάπτονται σε αυτήν». Οι συσκευές έχουν μη-αρχαία αιγυπτιακά σύμβολα πάνω τους, όπως μπορεί να δει κανείς στη παρακάτω εικόνα.


Είναι ίσως μια διαστρική συσκευή πλοήγησης; Θα μπορούσαν να είναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στα λείψανα συμπεριλαμβάνονται, επίσης, πέτρινες πλάκες που «φαίνεται να δείχνουν εξωγήινα διαστημόπλοια,» σύμφωνα με τον Αμπελάς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν αρχαίες αιγυπτιακές πέτρινες πλάκες με επιγραφές που δείχνουν «εξωγήινα διαστημόπλοια» και άλλα εξελιγμένα μηχανήματα.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει το περίφημο «Ιερογλυφικά Ελικόπτερο» που βρίσκεται στη μετόπη ενός ναού στην Άβυδο, και φαίνεται να ομοιάζει καταπληκτικά με ένα σύγχρονο ελικόπτερο!


Αν και οι αρχαιολόγοι έχουν αποδώσει την ερμηνεία αυτών των επιγραφών στο ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται παρειδωλία, η πεποίθηση επαφής ανωτέρων εξωγήινων οντοτήτων με αρχαίους γήινους πολιτισμούς, είναι διαδεδομένη στους κύκλους των «εναλλακτικών ερευνητών».

Αυτά τα ιερογλυφικά είναι απόδειξη των ξένων πιλότων και αστροναυτών που ήρθαν σε επαφή με αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς και επηρέασαν την πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη των πρώιμων ανθρώπινων κοινωνιών.



Δείτε και το βίντεο που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στο YouTube:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου