Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Φοβούνται μεγασεισμό 9+ μέχρι το τέλος του μήνα


Στο περιοδικό seismic analitics δημοσιεύθηκε χθες μια μελέτη μη κρατικά χρηματοδοτούμενης ερευνητικής ομάδας σχετικά με την έντονη σεισμικότητα σε όλον τον πλανήτη. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το το εικοσαήμερο 20/4 έως 9/5 και το μόνο που έκανε είναι να συγκρίνει την τρέχουσα σεισμικότητα με ανάλογες του παρελθόντος.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι άκρως αποθαρρυντικά.

Η σεισμική ακολουθία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν του 2011 που κατέστρεψε την Ιαπωνία και τα αποτελέσματα της μόλις τώρα αρχίζουν να φαίνονται.

Όμως για πια περιοχή φοβούνται περισσότερο;

Για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στη Δυτική Αμερική.

Το γιατί φαίνεται στο χάρτη.



Το ρήγμα έχει δώσει χιλιάδες μικροσεισμούς και αντί να εκτονώνεται συνεχώς μαζεύει ενέργεια.

Το δεύτερο στοιχείο που ανησυχεί αυτή τη φορά ανησυχεί τους λοιπούς ερευνητές είναι η ευθυγράμμιση των πλανητών στις 29/5 /15 :ο Κρόνος, ο Δίας, και ο Ερμής στον Ταύρο, η Αφροδίτη, ο καρκίνος, ο Άρης, στην Παρθένο.

Αυτή η ευθυγράμμιση έχει πολύ ιστορία.

Όταν έγινε στο παρελθόν συνδέθηκε με τη δημιουργία του κόλπου της Καλιφόρνια, ενώ δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι τα λόγια του Νοστράδαμου δίνουν ακριβώς το στίγμα:

Το τρέμουλο τόσο σκληρά κατά το μήνα Μάιο, ο Κρόνος, ο Αιγόκερως, ο Δίας, ο Ερμής στον Ταύρο: Αφροδίτη, επίσης, τον καρκίνο, τον Άρη, στην Παρθένο, χαλάζι θα πέσει μεγαλύτερο από ένα αυγό.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου