Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Παιδιά «ιεροκήρυκες» by new order


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Μια Νέα Τάξη αδίστακτη, μια Νέα Τάξη που θεωρεί το ποίμνιο προβατάκια για σφαγή, μια Νέα Τάξη που λανσάρει λεσβίες με ράσα, ιερείς απατεώνες και ανώμαλους ιεροκήρυκες, τώρα έφτασε στο σημείο να προωθεί και… μικρά παιδάκια που προβάλλονται σαν μεγάλοι κήρυκες της Βίβλου και μάλιστα θαυματουργοί!

Αυτή η εξ Αμερικής Νέα Τάξη των θρησκευτικών σεκτών, της μεγάλης πλάνης και των εμπόρων της θρησκείας, προβάλλει τώρα αυτό το «παιδί –θαύμα» που έχει γοητεύσει τα πλήθη και συσσωρεύει το… χρήμα στα ταμεία της αίρεσης του.

Αυτές και παρόμοιες αθλιότητες σε λίγο καιρό θα τις επιβάλλουν και στην χώρα μας στο όνομα της «αγάπης» τους. Στην χώρα μας όπου η Ορθοδοξία έχει δυστυχώς μείνει ανυπεράσπιστη από τους περισσότερους ποιμένες της ενώ κάποιες «κεφαλές» της επιμένουν να έχουν διάλογο με τον… «Έξω από εδώ».

Θαυμάστε το παιδί θαύμα made by USA, (το σούπερ μάρκετ του διαβόλου), το παιδί -ιεροκήρυκα της Βίβλου της μεγάλης γοητείας, των σειρήνων της απώλειας και των εμπόρων του Χριστιανισμού. Ιεροκήρυκες θεατρίνοι, επιστρατευμένα μικρά παιδιά στην υηρεσία του διαβόλου!

Ω μη γένοιτο!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος







ΣΧΟΛΙΟ: 

Απίστευτο...
Δείτε τι είδους πλύση εγκεφάλου έχουν κάνει στο μικρό παιδί...
Μιλάει με τον ίδιο τόνο και την ίδια ακριβώς κίνηση με τους ενηλίκους πάστορες-απατεώνες...
Και παρατηρείστε πόσο ικανοποιημένα φαίνονται τα στελέχη της αίρεσης παραπίσω...

Τραγικό...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου