Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Ετοιμάζουν» Γάμο με τρία άτομα «Threeway» στην Βρετανία!


Η κοινωνία μας τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε από τα παιδικά μας χρόνια, τους γονείς και τους παππούδες μας, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Αυτό που έχει στοχοποιηθεί από τα « διεθνή κέντρα λήψεως αποφάσεων» , είναι η ίδια οικογένεια. Η δομή της οικογένειας τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε έως σήμερα , είναι σε τεράστιο κίνδυνο.

Μετά τον  γάμο ομοφυλοφίλων, που νομιμοποιήθηκε  στην Βρετανία από το Ανώτατο Δικαστήριο, η επόμενη μάχη είναι  ο γάμος με τρεις « συμμετοχές»!!!, ο οποίος  είναι ήδη και αυτός σε  πρώιμα στάδια, γράφει η βρετανική εφημερίδα mrconservative.com.

Στην Βρετανία το Πράσινο Κόμμα ανακοίνωσε ότι είναι «ανοικτό» στην υποστήριξη της νομιμοποίησης των γάμων  με τρία άτομα η αγγλιστί «Threeway».

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης  ο δημοσιογράφος Jon Barrett ρώτησε τον ηγέτη  του βρετανικού Πράσινου Κόμματος,  Natalie Bennett, «Ότι εάν κάποιος που ζει με δύο φίλους του σε μια σταθερή μακροχρόνια σχέση, θα ήθελα να μάθω ποια είναι η στάση σας για τα  δικαιώματα τους. Υπάρχει χώρος στο Κόμμα σας για την υποστήριξη συμφώνου Συμβίωσης ή γάμου;

«Έχουμε ανοίξει πλέον  τον δρόμο σε πολλά θέματα που σχετίζονται με την απελευθέρωση του νομικού καθεστώτος στις ενήλικες σχέσεις μεταξύ συναινούντων, και είμαστε ανοιχτοί σε περαιτέρω συζήτηση και διαβούλευση», απάντησε ο Βρετανός πολιτικός .

Μία από τις κυριότερες επικρίσεις των ανθρώπων για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι ότι. αυτός  θα δημιουργήσει ένα «ολισθηρό  και γελοίο δρόμο», γράφει το βρετανικό άρθρο.

«Γιατί  η κυβέρνηση εγκρίνει να τελούνται γάμοι  μεταξύ των ομοφυλοφίλων;», δηλώνει ο  συντηρητικός βουλευτής Matthew Offord στην Βουλή των Κοινοτήτων. Γιατί δεν θα πρέπει να επίσης να παντρεύονται οι συγγενείς εξ αίματος; Γιατί δεν θα πρέπει  να είναι κάποιος πολύγαμος ; Φαίνεται ότι σπεύδουμε  προς τα «εμπρός» χωρίς να σκεπτόμαστε τις  συνέπειες  που θα υπάρξουν», καταλήγει ο ίδιος .

«Τι θα μας φέρουν προς συζήτηση και νομοθέτηση στο μέλλον; Την   πολυγαμία; Τις τριμερείς σχέσεις; Ποιος ξέρει τι άλλο; ρωτά με απορία ο Βουλευτής  Craig Whittaker .

Σύμφωνα με συνέδριο της   Καρδιολογικής Εταιρείας του Ειρηνικού Ωκεανού,   διαπιστώθηκε  ότι η πολυγαμία τετραπλασιάζει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, τονίζει το βρετανικό  άρθρο .

«Βρήκαμε μια στενή σχέση μεταξύ του  αυξανόμενου αριθμού των συζύγων και της σοβαρότητας και του  αριθμού των στεφανιαίων επεισοδίων» , δήλωσε ο Α. Φαϊζάλ, Ειδικός  στο βασιλικό Νοσοκομείο και στο Κέντρο Έρευνας στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Ευρώπη άνοιξε μια φορά το δρόμο για τους γάμους ομοφυλοφίλων και μετά τις  ΗΠΑ , η  Βρετανία « σκέπτεται»,  να  νομιμοποιήσει τους γάμους τριών ατόμων, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα είναι το επόμενο, καταλήγει το άρθρο.

Σύμφωνα με άρθρα μας στο pentapostagma.gr, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια. Τα παιδιά  μας δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν . Επίσης το κάνει κάποιος οικογένεια στην πολιτισμένη Ευρώπη θα είναι φυσιολογικό ,μετά από μετρικά χρόνια; ….Ποιος ξέρει…..




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου