Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Ολοταχώς προς την "Αχρήματη" κοινωνία; Στα 70 ευρώ το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά στα νησιά


Ολοταχώς προς την "Αχρήματη" κοινωνία


σχόλιο ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ: Βαδίζουμε πρός μια αχρήματη κοινωνία; Όχι απλά βαδίζουμε, αλλά βρισκόμαστε μόνο μισό βήμα από το να το δούμε στην πράξη. Η ελίτ προωθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα και την αχρήματη κοινωνία σε όλο τον πλανήτη.

Η αχρήματη κοινωνία φαίνεται ότι πλησιάζει ολοένα και πιο γρήγορα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρήκε τον τρόπο να μας σκλαβώσει αφαιρώντας μας την ελευθερία των μετρητών, και σύντομα θα καταστήσει όλες τις συναλλαγές μας υποχρεωτικές με κάρτα.

Διαβάσαμε σήμερα στο in.gr:

Στα 70 ευρώ το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά στα νησιά
Στα 70 ευρώ ανά συναλλαγή ορίζεται πλέον το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά, για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο, εξαιρουμένων των συναλλαγών που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Το σχέδιο νόμου με τα προαπαιτούμενα προβλέπει πως στις ανωτέρω περιοχές, με πληθυσμό άνω των 4.100 μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε 70 ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Όπως ξεκαθαρίζεται, με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η σχετική πρόβλεψη για περιορισμό στις συναλλαγές με τη χρήση μετρητών στα νησιά δεν έχει ακόμη αποκρυσταλλωθεί πλήρως στις συνεννοήσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τους δανειστές.Θυμηθείτε:

Νέα Τάξη Πραγμάτων, αχρήματη κοινωνία και τσιπ (Chip)

Θα γίνει η Δανία η πρώτη χώρα που θα...καταργήσει τα χρήματα;

Η αργή, ανεπαίσθητη, αλλά σταθερή ποινικοποίηση των μετρητώνΚαι για όσους δεν το έχουν ήδη παρακολουθήσει, αφιερώστε 15 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε το ακόλουθο εξαιρετικό βίντεο:
ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου