Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Δαμαβολίτης (ΑΝΕΛ): Είμαι υπέρ του «Ναι», ας με διαγράψει ο πρόεδρος


Δεύτερο πλήγμα δέχτηκε ο Πάνος Καμμένος από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Δαμαβολίτη, ο οποίος δήλωσε (στον 9,84 Ηρακλείου) ότι κάλεσε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΝΑΙ.

Μια ηχηρή διαφοροποίηση εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής αποκάλυψε το Ράδιο 9,84 της Κρήτης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης αποκάλυψε τη διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, λέγοντας ότι πρόκειται να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο κ. Δαμαβολίτης τόνισε ότι η στάση του αυτή δε σημαίνει ότι νομιμοποιεί τα μνημόνια, τους εκβιασμούς των δανειστών ή την οικονομική πολιτική που επιβλήθηκε από την τρόικα και οδήγησε στην καταστροφή των Ελλήνων.

Αλλά τονίζει ότι, παρ' όλα αυτά, θεωρεί ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται εντός της Ευρώπης και όχι εκτός και για το λόγο αυτό θα πάει "κόντρα" στην εκπεφρασμένη γραμμή που έχει δώσει ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει.

«Η επιλογή είναι μεταξύ μιας συμφωνίας με μέτρα επώδυνα ή με ρήξη», τόνισε ο κ. Δαμαβολίτης, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, δείχνει να είναι υπέρ της συμφωνίας.

«Το διά ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής», επισήμανε, λέγοντας ότι αν τη Δευτέρα το πρωί πάρουμε «αυτό το περήφανο "όχι" και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά... αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε "όχι", τι ακριβώς θα κάνουμε;», είπε ο κ. Δαμαβολίτης, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον.

«Είμαι υπέρ του "ναι"», ξεκαθάρισε, επισημαίνοντας ότι «την Κυριακή καλώ τον κόσμο να ψηφίσει "ναι"» ενώ απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει ο κ. Καμμένος απάντησε ότι ο πρόεδρος αν θέλει ας τον διαγράψει.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου